Kontakt
Klussenbedrijf G. Weenk
Den Elterweg 111
7233 SM Vierakker
Homepage:www.klusbedrijfzutphen.nl
Telefoon:+31 (0)6 53 44 94 01
Fax:

Kleine of grote klussen in en om uw huis of bedrijfspand

Verbouwing van uw woonkamer, keuken, badkamer of toilet? Aanbouw, opbouw of andere indeling van uw huis of kantoor? Energie besparen door betere isolering? Als klusbedrijf in de regio Vierakker helpen wij u graag bij de grote en kleine klussen in en om uw huis of bedrijfspand. Op deze website ziet u wat wij voor u kunnen betekenen en vindt u voorbeelden van ons werk.

Vloerrenovatie door aanleg nieuwe houten vloer

We denken altijd mee

Of u nu wel of niet precies weet wat u wilt, wij denken graag met u mee. Bijvoorbeeld welke materialen het meest geschikt zijn voor uw klus. En hoe we het werk zo kunnen uitvoeren, dat u zo min mogelijk overlast ervaart. We zorgen uiteraard ook altijd voor een mooie afwerking.

Helder over de kosten

Over de kosten zijn we vanaf het begin duidelijk, zodat u goed weet waar u aan toe bent. Verandert er iets tijdens de klus, dan rekenen we de eventuele extra kosten die dat met zich meebrengt meteen voor u uit. Bijvoorbeeld als u tijdens de klus nieuwe inzichten krijgt en u besluit dat u het misschien toch iets anders wilt. We werken flexibel met u mee en voorkomen dat u achteraf voor verrassingen komt te staan.

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.