Kontakt
Klussenbedrijf G. Weenk
Den Elterweg 111
7233 SM Vierakker
Homepage:www.klusbedrijfzutphen.nl
Telefoon:+31 (0)6 53 44 94 01
Fax:

Aanbouw & opbouw

Zoekt u een klusbedrijf in de regio Vierakker voor het realiseren van een aanbouw of opbouw bij uw huis of bedrijfspand? Wij helpen u graag bij het plaatsen van een dakkapel, het bouwen van een aanbouw of serre, het creëren van een extra verdieping door een opbouw en andere aan- of opbouwen die u wenst.

Wij voorzien u van professioneel advies, denken met u mee en verzorgen graag een vrijblijvende offerte. Nieuwsgierig naar onze ervaring? Bekijk hier onze referenties.

Moderne aanbouw van bestaande woning

Check vergunningen en de fundering

Als u extra ruimte wilt creëren in uw huis of bedrijfspand, is een aan- of opbouw echt een uitkomst. Niet alle typen aan- of opbouwen zullen waarschijnlijk mogelijk zijn, dus het is verstandig om dat eerst goed uit te zoeken. Soms kunt u bijvoorbeeld geen vergunning krijgen of is de fundering niet goed genoeg. Die fundering is immers ooit aangelegd voor het oorspronkelijke gebouw, zonder die aanbouw of dakopbouw die u plant.

Wij helpen u graag bij het controleren van de fundering. Het kan nodig zijn dat we de fundering uitbreiden om verzakkingen te voorkomen. Ook bij het aanvragen van een eventueel benodigde vergunning ondersteunen wij u graag.

Samen plannen we uw uitbouw of opbouw

Uw huis of bedrijfspand uitbreiden met een aanbouw of opbouw levert meer ruimte en lichtinval op en verhoogt de waarde van uw pand. Wij nemen de tijd om samen met u uw plannen uit te werken. En gaan we voor u aan de slag, dan houden we u goed op de hoogte over de voortgang en de kosten. Zo voorkomen we dat u achteraf voor verrassingen komt te staan.

Een heerlijke, comfortabele ruimte

Voor een erker, serre of uitbouw wordt de buitenmuur doorbroken, terwijl voor een dakkapel een opening in dak wordt gemaakt. Dat is best ingrijpend en natuurlijk wilt u niet op de tocht zitten na de verbouwing. Of ineens een veel hogere energierekening moeten betalen, omdat u flink moet stoken (of koelen).

Wij adviseren u dan ook goed over de juiste isolatie. Zeker op de plaatsen waar het nieuwe bouwdeel aansluit op de bestaande constructie is dat zeer belangrijk. Met de juiste materialen creëren we een heerlijke, sfeervolle, prettige en comfortabele ruimte.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen bij het realiseren van uw opbouw of aanbouw?