Kontakt
Klussenbedrijf G. Weenk
Den Elterweg 111
7233 SM Vierakker
Homepage:www.klusbedrijfzutphen.nl
Telefoon:+31 (0)6 53 44 94 01
Fax:

Nieuwbouw

Een nieuw huis of bedrijfspand laten bouwen. Het is een droom van veel mensen, omdat u de nieuwbouw helemaal aan uw wensen kunt aanpassen. Een nieuwe uitbouw aan uw bestaande pand is minder ingrijpend. U kunt op uw vertrouwde stek blijven wonen en toch veel van uw woonwensen vervullen. Een nieuwbouwproject is leuk en spannend, maar er komt ook veel bij kijken. Daarom zoekt u een betrouwbaar en ervaren klusbedrijf om uw nieuwbouw te realiseren.

Nieuwbouwhuis in de zomer

Nieuwbouw: alles in één hand

Het is fijn om te weten dat aan de (aan)bouw van uw woning of kantoor al veel projecten voorafgingen (bekijk hier onze referenties). Als specialistisch klusbedrijf in Vierakker begeleiden we u gedurende het proces: van het ontwerp tot aan de uitvoering van uw nieuwbouw.

Een groot deel van het nieuwbouwproject doen we zelf. Voor sommige (specialistische) werkzaamheden schakelen we één van onze vaste partners in. Zo kunnen we uw hele project van begin tot eind helpen te realiseren. U heeft altijd één aanspreekpunt. Dat geeft duidelijkheid en zorgt dat we snel met elkaar kunnen schakelen.

Nieuwbouw: het totale kostenplaatje

Bij nieuwbouw is het belangrijk dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan, ook niet in de toekomst. Daarom zijn we van begin tot eind duidelijk over de kosten en geven we u professioneel advies. We komen altijd eerst bij u langs en bekijken wat er precies moet gebeuren. Daarna ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte, waarin we de kosten zo duidelijk mogelijk aangeven.

We adviseren u ook graag over de meest geschikte materialen voor uw klus. Daarbij kijken we met u naar totale het kostenplaatje van uw nieuwbouw, dus ook naar de onderhoudskosten. Zo komt u ook op de lange termijn niet voor verassingen te staan.

Nieuwbouw: duurzaamheid

Voor nieuwbouwhuizen- of panden stelt de overheid strenge eisen aan het energiegebruik. Maar ook bij een uitbreiding van uw bestaande pand is het belangrijk om het nieuwgebouwde deel goed te isoleren. En vergeet ook niet na te denken over goede, tochtvrije ventilatie. U wilt natuurlijk niet op de tocht zitten na de verbouwing. Met de juiste materialen en technieken wordt u pand energiezuinig en erg comfortabel. Met behulp van het label Greenworks kunnen we samen met u specifiek kiezen voor duurzame materialen die rekening houden met het milieu en het comfort voor u als gebruiker.

Nieuwbouw: wat kunnen we voor u betekenen?

We adviseren u graag over alle mogelijkheden voor uw nieuwbouw. Tijdens de uitvoering houden we u goed op de hoogte van de planning en de kosten. Als er dingen anders lopen dan verwacht, dan hoort u dit direct. We weten dat het voor u belangrijk is om te weten waar u aan toe bent. Bovendien doen we er alles aan om de overlast voor uzelf en uw buren of omwonenden zoveel mogelijk te beperken.

Wilt u meer weten over wat wij als klusbedrijf voor u kunnen betekenen bij nieuwbouw?