Kontakt
Klussenbedrijf G. Weenk
Den Elterweg 111
7233 SM Vierakker
Homepage:www.klusbedrijfzutphen.nl
Telefoon:+31 (0)6 53 44 94 01
Fax:

Verbouwing keuken

Een nieuwe keuken uitzoeken is nogal wat. Er zijn zoveel mogelijkheden in stijlen tegenwoordig! Modern, hip, strak, industrieel, landelijk en ga zo maar door. De keuken uitzoeken is echter één ding, de ruimte geschikt maken voor die nieuwe keuken en die ruimte na het plaatsen van de keuken mooi afwerken een tweede.

Zoekt u hulp bij de verbouwing van uw keuken, zodat u straks kunt genieten van een compleet nieuwe plek in uw huis? Wij helpen u graag. Als Klusbedrijf in Vierakker bouwden wij inmiddels veel ervaring op. Bekijk hier onze referenties.

Sfeervolle moderne keuken in bruintinten met kookeiland

Verbouwing keuken: wat komt er bij kijken?

Bij de verbouwing van uw keuken zijn de planning en de kosten natuurlijk afhankelijk van wat er moet gebeuren. Maakt u van uw huidige hoekkeuken een kookeiland, dan is dat een grotere klus dan wanneer u een nieuwe keuken wilt plaatsen met dezelfde opstelling.

In het eerste geval komt er sloopwerk bij kijken, verplaatsen we leidingen en pakken we de vloer, het plafond en de wanden aan. Mogelijk kiest u ook graag voor nieuwe kozijnen en deuren. In het tweede geval zal het werk vooral zitten in het weghalen van de oude keuken, het plaatsen van de nieuwe keuken en vervolgens de mooie afwerking van de vloer, het plafond en de wanden. In beide gevallen helpen we u graag. Daarbij kunt u van ons verwachten dat we actief meedenken over wat slimme keuzes zijn.

Verbouwing keuken: hoe gaan we te werk?

Als u de eerste keer contact met ons opneemt komen we snel daarna langs voor een kennismaking en om uw plannen te bespreken. We kunnen dan met eigen ogen zien hoe uw keuken er nu uit ziet en wat u wilt veranderen. Als het lukt brengen we direct daarna een offerte uit, maar vaak is het handig om nog een keer apart te komen, bijvoorbeeld met gespecialiseerde collega’s. Dan kunnen we echt een goede inschatting maken van de kosten. We vertellen u direct ook wanneer we eventueel zouden kunnen beginnen. Dat is afhankelijk van wat u goed uitkomt, onze agenda en de levertijden van de materialen.

Verbouwing keuken: materiaalkeuzes

Wij weten goed welke materialen waarvoor geschikt zijn en wat de verschillen zijn in uitstraling en onderhoud. Sommige materialen zijn best bewerkelijk, andere gaan jarenlang mee zonder dat veel onderhoud nodig is. Op basis van uw wensen en budget bespreken we graag de mogelijkheden met u.

Bij de keuze voor uw vloer kiest u bijvoorbeeld in eerste instantie natuurlijk voor een vloer die u mooi vindt. Hout, tegels, een gietvloer, een vloer van kunststof of pvc, het kan allemaal. Al die materialen hebben echter ook verschillende eigenschappen. Het ene materiaal is bijvoorbeeld praktischer in een keuken dan het andere. Wij adviseren u hierin graag en nemen we desgewenst ook de mogelijkheid van vloerisolatie en vloerverwarming mee.

Verbouwing keuken: veiligheid

Ook goed om te weten: we bouwen altijd volgens de laatste veiligheidseisen, bijvoorbeeld wat betreft brandveiligheid. En als u dat wilt werken we met het Politiekeurmerk Veilig Wonen voor onder andere inbraakwerend hang- en sluitwerk.

Klussenbedrijf G. Weenk uw contactpersoon voor Onderwerp.
Bel ons alsjeblieft bij: +31 (0)6 53 44 94 01