Kontakt
Klussenbedrijf G. Weenk
Den Elterweg 111
7233 SM Vierakker
Homepage:www.klusbedrijfzutphen.nl
Telefoon:+31 (0)6 53 44 94 01
Fax:

Verbouwing zolder

Gebruikt u uw zolder op dit moment nog niet optimaal en heeft u verbouwplannen om er een volwaardige ruimte van te maken? Bijvoorbeeld een slaapkamer (met aansluitende badkamer), werkkamer, hobbykamer of kamer voor de kinderen?

Wij helpen u graag om uw plannen te realiseren. De verbouwing van uw zolder biedt vaak prachtige mogelijkheden. Helemaal als u direct van de gelegenheid gebruik maakt om uw dak te isoleren of meer ruimte te creëren met een dakkapel. Wij hebben als Klusbedrijf in Vierakker veel ervaring met verbouwen, bekijk hier onze referenties.

Zolder verbouwing tot ruime slaapkamer

Vrijblijvende offerte

Als u de eerste keer contact met ons opneemt komen we snel daarna langs voor een kennismaking. We bespreken dan uw plannen en kunnen meteen de zolder bekijken, zodat we weten waar we over praten. U vertelt ons wat u wilt, wij denken met u mee en geven alvast suggesties. Bijvoorbeeld welke (andere) mogelijkheden u heeft bij de nieuwe indeling van uw zolder en welke materialen eventueel geschikt zijn.

Daarna brengen we een vrijblijvende offerte uit. Daarin geven we u ook alvast globaal een planning. Wanneer we kunnen beginnen en hoeveel tijd we nodig hebben. De start van onze werkzaamheden is afhankelijk van wat u goed uitkomt, onze agenda en de levertijden van de materialen.

Meer licht en meer ruimte creëren

Is uw zolder nu nog een afgesloten ruimte? Bijvoorbeeld met zo’n gammele vlizotrap? Om dan van uw zolder een volwaardige kamer te maken is het allereerst belangrijk om een goede trap te maken. Is er weinig daglichttoetreding? Dan kunnen dakramen en/of een dakkapel een enorm verschil maken. Met een dakkapel creëert u dan ook nog eens meer ruimte.

Verbouwing zolder: isolatie!

Als uw zolder nog geen leefruimte is heeft u mogelijk ook geen goede isolatie. Met goede isolatie kunt u energie besparen en het draagt enorm bij aan het gevoel van comfort. U zit er dan in de zomer koel bij en in de winter juist warm. Als uw cv-ketel op zolder hangt, adviseren wij u om deze in te laten bouwen. Door een goed geïsoleerde ombouw heeft u geen last van de cv-ketel.

Met scheidingswanden kunt u de zolderverdieping op een eenvoudige manier onderverdelen in verschillende ruimtes. U wijzigt deze indeling met dergelijke scheidingswanden ook weer makkelijk, als u uw verdieping na een paar jaar weer op een andere manier wilt inrichten.

De afwerking bij de verbouwing van uw zolder

De wand- en vloerafwerking bepaalt in grote mate de uitstraling van uw nieuwe zolderkamer(s). Kiest u voor hout, laminaat, tapijt of een ander type vloer? Kiest u voor behang of stuc- en schilderwerk? Wij adviseren u graag bij de verbouwing van uw zolder.

Veiligheid is ook iets om over na te denken bij de verbouwing van uw zolder. Als u de zolder bijvoorbeeld gaat gebruiken als speel- of slaapruimte voor de (klein)kinderen is het belangrijk om gevaarlijke situaties te voorkomen. Zorg dus voor een goede afscheiding van het trappengat en een veilige situatie met de cv-ketel. Het is ook verstandig om uw zolder te voorzien van een rook- en brandmelder.

Klussenbedrijf G. Weenk uw contactpersoon voor Onderwerp.
Bel ons alsjeblieft bij: +31 (0)6 53 44 94 01