Kontakt
Klussenbedrijf G. Weenk
Den Elterweg 111
7233 SM Vierakker
Homepage:www.klusbedrijfzutphen.nl
Telefoon:+31 (0)6 53 44 94 01
Fax:

Klussenbedrijf G. Weenk uit Vierakker

In de regio Zutphen, in het plaatsje Vierakker, vind je Klussenbedrijf G. Weenk. Een klusbedrijf waar je terecht kunt voor alle soorten klussen; van klein tot groot. Of het nu gaat om een badkamer, een uitbouw van een woning of een nieuwe ligboxenstal, niets is onmogelijk.

Gerrit Weenk heeft ruime ervaring in de agrarische sector, maar ook ruim voldoende expertise op het gebied van particuliere uitbouwen en het plaatsen van dakkapellen. Heb je een specifieke wens op het gebied van agrarische nieuwbouw of verbouwing? Een kapschuur, bewaarplaats of een werktuigberging. Of toch liever een aanbouw aan de woonkamer of keuken of een mooie dakkapel op de zolderverdieping? Neem dan contact met Klussenbedrijf G. Weenk op.

De specialismes van ons Klussenbedrijf bestaan uit:

  • Particuliere verbouwingen en renovaties
  • Het plaatsen van dakkapellen
  • Agrarische nieuwbouw en verbouwingen

Alle projecten, groot of klein en met of zonder partners, houden wij graag in eigen beheer. Zodoende kunnen we, indien nodig, tijdig bijsturen. Wij werken uitsluitend met de beste materialen en modernste gereedschappen. Zo kunnen wij onze topkwaliteit waarborgen en garanderen.

Je kunt op onze website verder alle diensten terugvinden die wij verlenen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, heb je een specifieke wens of vraag? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij je vrijblijvend van informatie kunnen voorzien.