Kontakt
Klussenbedrijf G. Weenk
Den Elterweg 111
7233 SM Vierakker
Homepage:www.klusbedrijfzutphen.nl
Telefoon:+31 (0)6 53 44 94 01
Fax:

Agrarische nieuwbouw en verbouwingen

De bouw van een kapschuur, bewaarplaats, rundveestal of een werktuigberging vraagt om specifieke kennis en ervaring. Klussenbedrijf G. Weenk heeft alle benodigde kennis en ervaring in huis om een betrouwbaar, duurzaam en prijstechnisch aantrekkelijk project te realiseren.

We luisteren natuurlijk naar al je wensen en eisen en verdiepen ons in het boerenbedrijf. Alleen zo kunnen alle ideeën vertalen naar een gedegen plan van aanpak. Op basis van dit plan van aanpak bereiden we het bouwproces voor. Dit doen we tot in de kleinste details zodat tijdens de bouw er geen vraagstukken of onduidelijkheden meer open staan.

Bij Klussenbedrijf G. Weenk werken we transparant, snel en flexibel. Natuurlijk houden we gedurende het gehele traject rekening met de dagelijkse bedrijfsvoering, zodat het werk voor jou als opdrachtgever ‘gewoon’ door kan gaan.

Ook wanneer je het dak van je stal wilt laten vervangen of de stalinrichting opnieuw moeten worden gedaan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook met agrarische verbouwingen hebben we ruime ervaring.

Heb je nieuwbouw- of verbouwplannen voor je agrarisch bedrijf? Neem dan eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Met onze ruime ervaring, meer dan 15 jaar, kunnen we je perfect adviseren en meedenken in een passende oplossing.