Kontakt
Klussenbedrijf G. Weenk
Den Elterweg 111
7233 SM Vierakker
Homepage:www.klusbedrijfzutphen.nl
Telefoon:+31 (0)6 53 44 94 01
Fax:

Particuliere verbouwing en renovatie

Bij diverse particuliere opdrachtgevers uit de regio Zutphen en Brummen hebben wij de afgelopen jaren mooie verbouwings- en renovatieprojecten mogen opleveren. Je kunt hierbij denken aan een uitbouw van de woonkamer, een renovatie van de keuken en een verbouwing van de badkamer.

Bij een verbouwing of renovatie komen er vast vragen in je op als:

  • Kan ik mijn ontwerp ook daadwerkelijk uitvoeren? Mag dit van mijn gemeente en heb ik daar een vergunning voor nodig?
  • Wat kost een verbouwing of renovatie en hoe lang gaat dat duren?
  • Kan ik ergens kosten op besparen?
  • In welke volgorde moet ik te werk gaan?
  • Zijn er beperkingen of juist mogelijkheden met bepaalde materialen en producten?

Met al deze vragen kunnen wij je helpen. Graag komen we eerst bij je langs om samen met jou te kijken welke werkzaamheden er nodig zijn. Door onze jarenlange ervaring kunnen we je uitstekend adviseren over de verschillende mogelijkheden.

Op basis van ons gesprek stellen we volledig vrijblijvend een offerte voor je op. Vervolgens maken we een plan van aanpak waarin alles staat uitgewerkt. Bij akkoord gaan we aan het werk om jouw droom te verwezenlijken. We leveren een goed eindproduct op; op tijd en naar volle tevredenheid van onze opdrachtgever.

Of het nu gaat om een aanbouw, een tuinhuis op maat, een modernisering van de volledige benedenverdieping of het verbouwen van de zolderverdieping; wij maken jouw plannen werkelijkheid. Elke verbouwing of renovatie kunnen we voor je verzorgen, van groot tot klein.

Dus heb je verbouwingsplannen? Laat het ons dan weten! We komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvende offerte aan te bieden. Naast verbouwingen kun je bij ons dus ook terecht voor renovatie- of onderhoudsprojecten.